Formulieren

Het bewerken van formulieren heeft een vernieuwde interface gekregen, zo krijg je een beter idee hoe je formulier er uit komt te zien. Daar naast kun je de formulieren nu makkelijker aanpassen met alleen je toetsenbord. Wanneer je een veld bewerkt sluit Escape het venster zonder je aanpassingen toe te passen, Enter sluit het venster ook maar past je aanpassingen wel toe.

Google reviews

We hebben onze ondersteuning om reviews weer te geven van externe diensten uitgebreid met Google reviews. Dat zijn dezelfde reviews die naast de zoekresultaten en in Maps over je bedrijf weergegeven worden. Interesse, neem dan contact op!

Overige aanpassingen

Sommige aanpassingen zijn te klein om een eigen kop te krijgen, maar we willen ze toch even benoemen:

  • Het SEO meta omschrijving veld voor de website zelf is verwijderd uit de algemene instellingen. Google heeft aanbevolen dat er beter geen omschrijving is dan een algemene die voor elke pagina hetzelfde is. Per pagina een unieke omschrijving is de aanbevolen manier.
  • Een aantal weergave problemen die het bewerken soms lastig maakte zijn opgelost
  • Homepagina's zijn niet langer beschikbaar op /home maar alleen op /, om te voorkomen dat Google dit als dubbele content zou kunnen zien
  • Het is natuurlijk weer de tijd van de feestdagen, dus hebben we FifthGear vanaf 6 december een subtiele decoratie gegeven (zie je dit niet, zorg dan dat de "Decoraties voor de feestdagen" instelling aan staat!)